Câteva cuvinte despre Recuperator de Caldură
Recuperator de Căldură Mitsubishi Electric Lossnay cu putere între 250 MCH și 2000 MCH

-Tip: De tubulatură
-Recuperator: Lossnay
-Nivel de zgomot: 17 dB (A)
-Eficiență: 81.5% Se va combina cu sistemul de ventilare Lossnay pentru o calitate accentuată a aerului.
-Sistemul unificat de control permite o mai mare libertate de design
-Secretul confortului fără comparație,

-Confort asigurat de miezul Lossnay, este fluxul transversal, structura din aripioare din tabla de pe aparatul de schimbare a căldurii.

-O diafragma făcută dintr-o hârtie procesată special desparte complet furnizările de aer indus și evacuat, asigurând numai introducerea aerului proaspăt în mediul interior. Transferul superior de căldură și permeabilitatea la umezeală a hârtiei speciale asigură un schimb efectiv total de căldură (temperatura și umiditate) când aerul evacuat și indus traversează miezul Lossnay.

Tehnologia Lossnay
Ventilare pe 2 cai – Simultan, Lossnay preia aer curat și evacuează aer viciat
Recuperare totală a energiei – Lossnay returnează și căldura latentă și pe cea senzitivă

Noua descoperire Mitsubishi, Elementul Hyper Eco, este prezentă oferind cea mai buna eficiență totală a schimbătorului de caldura din industrie. Performanța conservării energiei a fost îmbunătățită nu doar prin reducerea încărcării aerului condiționat asociată ventilării, dar și prin facilitarea penetrării umidității.

Cum intri in posesia unei Oferte ?
Trasmiteți planurile de arhitectură în format Dwg, Pdf, jpg sau poze cu telefonul, scrieti-ne care est sistemul de încălzire al casei, câteva cuvinte despre izolația casei, trimiteți date de contact cum ar fi: nume / prenume, nr telefon, adresă mail, locația lucrării, și în cel mai scurt timp un inginer de ofertare va realiza o ofertă tehnică financiară pentru proiectul dumneavoastră.
Dacă aveți nevoie de consultanța în domeniu sunați / scrieți și ne va face placere să vă ajutăm