Câteva cuvinte despre Apirator centralizat
S.C. Ciupirom Instal S.R.L. este distribuitor al produselor TUBO fabricate de către producătorul italian AERTECNICA. Produsele TUBO de la AERTECNICA se adresează atât sectorului rezidențial cât și sectorului industrial. Unitățile centrale de aspirare se regăsesc într-un echilibru perfect între tehnologie, design și fiabilitate, respectând în același timp și mediul înconjurător.

Pentru a realiza un SISTEM DE ASPIRARE CENTRALIZAT, firma noastră investește foarte mult timp, pasiune și pricepere în ceea ce face. Aceste investiții și experiență de peste 25 de ani al producătorului, constituie garanția, că toți clienții noștrii vor beneficia de un sistem avansat de aspirare. Nu în ultimul rând, aspiratoarele centralizate, joacă un rol important în prevenirea îmbolnăvirilor pulmonare. Astfel Ciupirom Instal prin TUBO reușește să creeze un mediu, în care putem respira un aer curat, demostrandu-și astfel propria filosofie: Think clean.

-Pentru că este rezistentă și calitatea materiilor prime garantează o durată de viață a valorii produsului finit și, implicit, sănătatea și confortul casei tale, este important ca acestea să aibe cele mai bune clasificări. De aceea, Sc Ciupirom Instal Srl și-a ales partener AERTECNICA, care prin TUBO este lider mondial în proiectarea SISTEMELOR DE ASPIRARE CENTRALIZATĂ.
-Supremația TUBO este definită și prin cele mai distinse certificări.
-Sistem de aspirare centralizat, compus din conducte în podea, prize în perete și un aspirator central.

-TUBO este un sistem de aspirare centralizat compus din conducte în podea, prize în perete și un aspirator central situat într-o încăpere separată, spre care este transportat praful aspirat, evitând recircularea în aera bacteriilor și microprafului, principalele cauze de alergii și grave tulburări ale aparatului respirator.

-Cu TUBO în casă se respiră un aer diferit, mai curat, mai sănătos.

-Sistemul Tubo de la Aerteknika oferă mediului garanția de perfect curat, pentru deplasarea în deplină libertate și siguranță.

-TUBO este simplu și rapid de utilizat. Este important pentru că timpul este prețios ca și aerul!

-Tubo aspiră praful, îl transportă până la centrală, care-l sortează astfel:
-Praful gros va fi colectat în recipient
-Praful mai ușor e reținut de către filtru.
-Micropraful (acarieni și bacteriile sunt cauza alergiilor) va fi eliminat definitiv din încăperi în exterior.

Cu Tubo în casă se respiră aer curat!

Aspiratoare centrale PERFETTO INOX TX A LINE

Aspiratoarele centrale PERFETTO INOX TX A cu sistem APF (Sistem de autocuratare a filtrului) sunt construite într-o structură cilindrică, compusă din două tipuri de materiale diferite: Inox AISI 304 și PVC special. Centralele au trei secțiuni distincte, ele se definesc astfel: secțiunea superioară (motor și turbină), secțiunea centrală (filtru și sistemul APF), secțiunea inferioară (recipient de colectare).

Avantajele aspiratoarelor centrale PERFETTO INOX TX A:
-filtrează aerul aspirat din încăpere și îl elimină în exteriorul casei
-are o contribuție accentuată în prevenirea îmbolnăvirilor pulmonare
-este silențios, practic și comod în utilizare
-priză de aspirare integrată
-prin Soft Start are un consum mic de energie
-prin APF are o durată de funcționare foarte lungă
-este rezistent la agenții atmosferici
-are un design futuristic, care îi conferă o imagine stilistică și deosebită
-opțional comandă prin wireless
-raport calitate / preț excelent.